Kunstroute

Onze jaarlijkse Kunstwerkroute mag zich verheugen op een grote en almaar groeiende belangstelling. Gedurende drie dagen wordt er werk getoond van beeldend kunstenaars uit de regio, maar ook van buiten de regio en zelfs van buiten de landsgrenzen. Ieder jaar weer zoeken wij een zo groot mogelijke variatie in disciplines en in aanbod.

Kunstwerk Westvoorne doet haar best om mooie gastlocaties uit te zoeken waar het beeldend werk zo optimaal mogelijk tot zijn recht komt. Wij kunnen gebruik maken van bijzondere particuliere huizen en tuinen, galeries en ateliers van kunstenaars zelf. Of van een andersoortige omgeving, zoals hotels, kassen en kerken. De locaties bevinden zich ofwel in het duingebied, in de dorpen of in het polderlandschap.
De route vindt jaarlijks plaats in het laatste weekend van juni. In 2022 is de Kunstwerkroute op 24, 25 en 26 juni. De openingstijden zijn dagelijks van 11.00 uur tot 17.00 uur.
Aan deze Kunstwerkroute is tevens een fietsroute gekoppeld welke tzt via deze website te downloaden is. Alle locaties zijn ook per auto uitstekend te bereiken.